Artikel Zoeken

Valuta
EUR | USD | GBP | CHF | CZK
Informatie
U bent hier: / Home
New Page 4
  
  
                                                                                        Medische instrumenten 
          
  
Wittex medische instrumenten
  
WITTEX is een onderneming die wereldwijd actief is. Onze kracht ligt in de distributie van meer dan 3000 verschillende instrumenten op het gebied van geneeskunde, tandheelkunde en tandtechniek, diergeneeskunde en podologie. Als garantie voor onze kwaliteit bezit de onderneming het strenge internationale ISO 9002 certificaat, en het CE-kenmerk voor elk instrument apart.
 
 
 
 
 
 
 
   BEAUTY »

 
 
Certificaten
Wittex Instrumenten bezit als garantie voor kwaliteit niet alleen het ISO 13485:2005 certificaat, maar natuurlijk ook het Europese CE-kenmerk
 
Vanuit onze vestiging in de buurt van München levert Wittex GmbH wereldwijd en kan door haar grote voorraad zonder noemenswaardige vertraging zelfs aan de meest uitgebreide wensen voldoen.
Door gebruik te maken van de nieuwe elektronische mogelijkheden zijn wij in staat gunstig te calculeren en u daarmee niet alleen uitstekende kwaliteit maar ook lage prijzen te garanderen.
Bij nieuw in te richten praktijken of grotere bestellingen bieden wij u aanzienlijke kortingen en staan wij u met vakkundige raad terzijde.
In onze Online-winkel presenteren wij u voor de overzichtelijkheid alleen de meest gangbare instrumenten. Daardoor blijft het aanbod voor u overzichtelijk en het menu gemakkelijk te bedienen.
 
Informeert U bij ons – Succes in uw beroep is onze doelstelling.
Inlichtingen en telefonische bestellingen: 
Tel. 0049 / 8571 / 9251899
Fax. 0049 / 8571 / 9251898
Mail wittex@t-online.de

 
   
                                          WITTEX: Uw succeservaring is ons streven
 
Wij streven naar een goede verstandhouding met onze klanten door niet alleen op hun wensen in te gaan, maar tevens in onze eigen constructieafdeling innovaties snel te realiseren. Onze kracht is niet alleen gelegen in het feit dat wij u een optimale kwaliteit leveren, maar ook daarin dat wij u op langere termijn als partner terzijde willen staan. 
 
WITTEX WERELDWIJD   
WITTEX GmbH is over de hele wereld vertegenwoordigd en levert in vele landen.
 
 
  
Valuta
EUR | USD | GBP | CHF | CZK
Tel. +49/(0)8562/963584
Fax. +49/(0)8562/963583
info@wittex-germany.com

eMail:   

ToolTipLayer

inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten.